Sidor

måndag 31 mars 2008

Födelsedag

Ja i dubbel bemärkelse kan man ju säga. I onsdags, den 26/3, skulle ju S ha fått en liten kusin till. Shit, kändes inte alls roligt. Men som tur var fick faster värkar redan natten till den 25:e och blev snittad under dagen den 25:e istället. En liiten kille var det trots fullgången tid, bara 3080 g, mindre än storasyrran som vägde prick 3 kg 2 (?) veckor innan beräknat. Har bara fått se en pytteliten mobilbild på lillkillen och på den var han inte det minsta lik storasyster. Hur som helst så är jag väldigt glad att kusinerna fick en varsin födelsedag.

S dag blev jättebra. S gick och visade 2 fingrar hela dagen för att visa att hon minsann fyllde 2 år idag =). Så söt. Var helt uppåt när gästerna kom och hon fick så mycket presenter. Lite för mycket presenter skall tilläggas. Mormor är som vanligt mest skyldig varpå mamma och pappa kommer på tur. Efter att ha öppnat några paket hajjade S att mjuka paket inget var att ha och lade dem åt sidan till sist för att öppna de hårda paketen med böcker och leksaker i. Slutledningsförmåga eller vad redan liksom. Behöver jag säga att S slocknade som en stock på kvällen?? Lika bra var väl att hon var slutkörd då hon nu måste sluta ha napp när hon sover (på dagarna får hon inte ha alls) eftersom hon har börjat bita sönder napparna. Har för övrigt gått jättebra att sluta med nappen, hon frågade efter den 2 nätter och sedan var det bra =).

I helgen var mina vänner här och firade S. Hon blev överlycklig över att få böcker, tycker det är så kul att hon redan uppskattar böcker så pass. Lördag kväll spenderade vi hemma hos mamma då min lillasyster bestämde sig för att komma ned från Gävle. På söndagen var det återbesök men då på grund av att min lilla lillasyster fyllde år. Sista året som tonåring, hoppas hon tar vara på det ;).

Ja så mycket mer spännande än så har inte helgen varit. Hade tänkt lägga ut bilder på magen och S kalas men det får bli lite senare.

Inga kommentarer: