Sidor

söndag 5 oktober 2008

Sov över

I helgen har min lillasyster varit ner från Gävle. I lördags var vi och shoppade tillsammans med mamma. Åkte till Stinsen som är mitt favoritshoppingcentrum. Hittade som vanligt inget till mig själv men en massa sajer till knoddarna. S har fått ganska mycket kläder sista tiden så det blev ganska många saker till V, iofs har han också fått mycket men han växer ju så fort så kläderna blir ju för små så snabbt. Köpte en sjukt gullig sak som V ska få ha som julaftonskläder. Hade tänkt ta kort men har inte orkat ännu så det får väl kanske bli i morrn. Hur som helst så är det en vit skjorta med slips och en kritstrecksrandig väst med matchande byxor.
Kvällen spenderade vi hemma hos mamma. Hon lagar alltid så god mat, inte så konstigt med tanke på att hon är kockutbildad och jobbar i kök. S skulle sova hos mormor så V och jag åkte hem själva till F som hade varit hemma och rivit tapet hela dagen. Vi ska ju göra om S´s rum och det sitter 5 lager tapet så det är en del att dra ned. Hoppas det inte sitter lika många lager i de andra rummen vi tänkt göra om.
Idag har det varit riktigt pissväder rent ut sagt. Vaknade av att det regnade och blåste som sjutton. Var tvungen att gå ut och ta in S små utemöbler av plast för att de inte skulle blåsa iväg. Så skulle jag ju åka och hämta henne också. Inte kul med motorvägskörning i sånt dåligt väder. Körde i 100 och det blåste ju så att man kände sig som värsta fylleristen på vägen, eller nästan iaf.
Sen så har resten av dagen spenderats åt att städa. Och helt otroligt nog så har F satt upp en hel taklampa på övervåningen idag, 2 månader efter att vi flyttat in. Nu ska det bara upp 4 stycken till i de andra 4 rummen på övervåningen.

Inga kommentarer: