Sidor

söndag 16 november 2008

Bilder och snö

Idag har det snöat rejält ute, riktigt stora flingor så nu är det vitt på marken. Trist bara att det är plusgrader ute så att snön redan är på väg att smälta. S hann vara ute en stund och leka i snön iaf, lika bra att passa på när det väl är lite vitt.

Har velat ha denna tavla jättelänge. Såldes på IKEA för 599 tror jag och jag har tycket att det varit för dyrt. Nu hittade vi den på blocket av en händelse för 150 kr och den såldes i vår "stad" dessutom, meant to be kanske.

Vi har även gjort fler fynd på blocket. Vi älskar ju böcker båda två och i lägenheten hade vi massor av hyllor fastsatta på en vägg i sovrummet så nu är vi lite kort om hyllor och de BILLY hyllor vi har finns inte längre på IKEA och då är ju blocket väldigt bra att ha om man inte har lust att lägga massor av tusenlappar på nya hyllor när man gillar de man har. Ja iaf så har vi köpt 4 BILLY hyllor och ett cd ställ för ungefär hälften av vad det skulle kostat att köpa 1 ny BILLY på IKEA. F åker och hämtar hyllorna ikväll så då kommer det bli lite mer ordning här hemma när böckerna inte behöver stå i påsar på golvet längre. Böckerna på bilden är ungefär 1/4 av vad vi har totalt.

Inga kommentarer: