Sidor

lördag 22 mars 2008

Glad Påsk

Eller Lad Påks som S säger. Klädde ut henne till påskkärring i torsdags och gud så söt hon var. Hon är ju alltid söt iofs.

Igår var vi i Stinsen mitt absoluta favoritköpcenter. De öppnade en massa nya butiker i torsdags, däribland 2 som jag verkligen längtat efter ska komma dit, nämligen Panduro och Gina Tricot. Missade ju naturligtvis att Gina öppnat för det var lite mycket folk, F var verkligen inte på shoppinghumör och S var "jättehungig", ja plus att jag inte kollat upp ordentligt vilka butiker som skulle öppna. Köpte bara en tröja från Lindex till S och hittade en helt bedårande liten kjol i svenska flaggans färger med texten sverige på rumpan men den fanns såklart inte i rätt storlek.

Idag ska vi förhoppningsvis komma iväg på lite påskfirande. Beror lite på S som kräktes inatt och imorse. Det konstiga är att hon inte verkar må dåligt alls. Hon springer omkring och leker som ett jihu som vanligt. Undrar om hon är känslig för nåt i maten?? Om en liten stund skall vi gå ut och ta en liten promenad då solen skiner för fullt idag. Det gäller att passa på.

Inga kommentarer: