Sidor

måndag 10 mars 2008

Måndag igen

Och dagisdags för lilla S. Gick ju så himla bra för henne på inskolningen men sedan gick det utför. Hon skrek och vrålade och grät nästan hela förra veckan när jag lämnade. Såå ont gjorde det i mammahjärtat men i längden kommer det bli det bästa för henne att få gå på dagis och leka med andra barn. Jag har inte heller kapacitet att underhålla henne en hel dag. Hur som helst så gick det lite bättre idag faktiskt. Hon snyftade och var lite tårögd men hon gick in själv och fick komma upp till ena fröken på en gång. Hoppas bara att det håller i sig nu och bara blir bättre för varje lämning.Helgen har varit relativt lugn. F jobbade några timmar i lördags och vi var bara hemma och tog det lungt hela dagen. I går bestämde vi oss för att åka och titta på en syskonvagn. Jäpp redan, leveranstiden på emmaljungan vi köpte till S var det en leveranstid på 12-14 veckor på så man måste va ute i god tid. Trots att vi bara skulle titta och vi egentligen tänkt köpa en begagnad vagn denna gång så kom vi hem med en vagn. Men vad hände med leveranstiden då??? Jo vagnen är en -07 som är på väg ut ur sortimentet så därför fanns den i affären, på lagret, redan. Ahh, fick lite panik när vi kom hem sen för vi skulle ju köpa en begagnad o vi skulle inte köpt en så tidigt mmmm, ja så är ju jag världens veligaste människa också men det var snabba bud som gällde för det fanns bara 2 vagnar kvar och den nya modellen av vagnen kommer kosta 1000 kronor mer för att det är längre mellan framhjulen och man får ett fult vindskydd till = inte värt det.


Bild på vår vagn, en Baby Travel Standard från Babyproffsen. Såå lätt att köra eftersom framhjulen är svängbara, går att låsa vid behov, perfekt m andra ord. Blir nästan mindre än emmaljungan ihopfälld. Sen så ska vi ju ha en liggdel till för bebben men den köper vi nog begagnat av en bekant om vi får.



Tog förresten första magbilden i måndags. På bilden syns det ju knappt att jag har nån mage men jag tycker att den är enorm redan. Nu har den iofs hunnit växa lite till till idag men ändå ser ju ut som i v 29 med S o jag är bara i v 24...

Inga kommentarer: